Davidov Doors
Врати, алуминиева и ПВЦ дограма, строителство до ключ

Строителство до ключ

Цялостно изграждане на промишлени, административни, обществени, жилищни и други сгради (къщи, жилищни кооперации, хотели, вили, магазини, халета, университети, училища и др.)

 

         Ние имаме опит в проектирането и изграждането на жилищни, административни, обществени, промишлени сгради, бизнес центрове и хотели. 

       Процесът на създаване на всяка една сграда минава през много етапи, но винаги най-важен остава крайният резултат. Ние координираме работата на всички екипи с които работим, за да сме сигурни в качеството на проекта, строежа и довършителните работи. За нас е важно не само да построим дадения обект, но да изпипаме и най-малките детайли, обръщаме внимание на всяка подробност. Нашата цел е да създадем място, където Вие ще се чувствате комфортно и уютно, помещенията ще бъдат функционални и всичко ще бъде добре обмислено.

      Това означава и строитолство "ДО КЛЮЧ" - представяме Ви обекта в готов за експлоатация вид, което включва направата на шпакловки, замазки, изолации, декоративни мазилки, боядисване, изготвяне на проекти за баня, лепене на плочки, поставяне на санитария и обзавеждане на баня, поставяне на ламинат и гранитогрес, в останалите помещения, монтаж на контакти и ключове за осветление и много  други.